Scenesans

Om oss

SCENESANS

Scenesans ble etablert i 2001 og drives av Tatjana Kaper som er utdannet set designer fra University of Central England med en bakgrunn innenfor fineart og tekstil.

Vi har lang erfaring fra store og små eventer hvor vi har levert kvalitet og opplevelser fra idé til ferdig produkt/gjennomføring.

SCENESANS er et firma med empati, det vil si at vi er fascinert av tanken på å omdanne ”stygge” og forlatte gjenstander til noe vakkert og funksjonelt. Dette var også grunnlaget for ideen som skapte ”Utgang” på Øya Festivalen 2005-2007. 15000 brukte, illeluktende ølbeger i plast, ble omgjort til den vakre lysende utgangsportalen ”Utgang”. Vi var tidlig ute med å innlemme bærekraft i vårt arbeid.

Som kurator var Skur 33 en spennende utfordring. Det enorme lagerrommet hadde store begrensinger og i den forbindelse hadde jeg stor glede av samarbeidet med Tatjana Kaper. Et av hoteltommene til The Thief var rammen for resten av utstillingen, dermed måtte utstillingsarkitekturen og presentasjonen av produktene settes sammen til en helhetlig opplevelse. Tatjana var med sin bakgrunn i scenografi en spennende samarbeidspartner, hun er kreativ og nytenkende og lett å samarbeide med.

Benedicte Sunde

Kurator Doga

Fieldwork er et Brand Expreience byrå. Vi skaper og produserer konsepter som skal kommunisere på en uforglemmelig og emosjonell måte. Gjerne gjennom å involvere og engasjere målgruppen. Da er førsteinntrykk og opplevelsen av alle detaljer viktig enten det er en butikkåpning, liten scene på et seminar eller stort award show. Da er det viktig å benytte underleverandører som har erfaring, ser kundens identitet og jobber effektivt. Det er Scenesans og derfor har vi valgt å benytte oss av Tatjana

Tatjana er en kreativ, uredd og inspirerende scenograf som elsker utfordringer og elsker å utfordre. Fieldwork jobber med mennesker som elsker utfordringer og elsker å utfordre:-)

Fredrik Kolverud

Partner/Account director, Fieldwork

Orginale ideer og kreative løsinger

God Kveld Norge hadde et svært vellykket samarbeid med Scenesans i forbindelse med "God Kveld Spellemann". Orginale ideer og kreative løsinger ble til en stilren scenografi som kledde programmet vårt veldig godt. God Kveld Norge samarbeider gjerne med Scenesans også i framtiden!

Roger Moe

Produsent TV2

In her work, Tatjana Kaper manages to focus bouth on important detail and the big picture, a quality wich whas crucial to make an international project as this a success”

Jeccica Angsteich

Project Coordinator The Nobel Peace Center

SCENESANS dares to think outside of the box and has the creative vision and stamina to invite people into their ambitious and often visionary projects

Camilla Lindemann

Communications Manager, IKEA Norway

Tatjana er best in bransjen. Vi bruker henne på de aller fleste av våre arrangementer i Oslo og omegn og vil varmt anbefale henne til både andre byråer og privatpersoner.

Ketil Iwe Thorsteinsen

Motel Agency
Back to top